Marcoty SRL Bacau

Company name
Marcoty SRL Bacau
Location
Strada Marasesti 98, Bacau, Bacau, Romania
Contact number
+40(234)551855
Fax
+40(234)551855
Website address
Listed in categories
Real Estate Agents
Anunturi imobiliare
Anunturi imobiliare grat
Imobiliare
Imobiliare particulari
Show more
Inchirieri spatii comerciale
Spatii comerciale
Company description
Ceea ce distinge MARCOTY din rândul celorlalte agentii imobiliare este flexibilitatea de care dam dovada în relatia cu clientii nostrii, rapiditatea cu care putem reactiona atunci când identificam împreunâ cu DvsA. oportunitati sau nevoi noi, si nu în ultimul rând apropierea si întelegerea fata de Dvs. prin noua abordare relationala pe care ne-o dorim. Flexibilitatea noastra se reflecta nu numai prin modul profesionist de lucru, dar si prin produsele pe care le oferim, produse ce pot fi conturate cât mai aproape sau în totalitate acoperitor fata de nevoile Dvs. Deasemenea, serviciile practicate de MARCOTY în relatia speciala pe care dorim sa o dezvoltam împreuna, procesul de informare a Dvs. asupra ofertelor pe care le doriti, cât si  
Show more modul în care întelegem sa comunicam împreuna, speram ca ne recomanda sa apelati cu încredere la serviciile noastre.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Marcoty SRL Bacau or RomaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on RomaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP