Kamy SRL Ramnicu Valcea

Company name
Kamy SRL Ramnicu Valcea
Location
Calea lui Traian (zona "1001 Articole"), 240274, Valcea, Ramnicu Valcea, Romania
Contact number
+40(250)736696
Fax
+40(250)734399
+40(250)737339
Website address
Company description
Firma KAMICOM s.r.l. a fost infiintata in 1997 activand in domeniul distributiei de produse chimice, dar avand o experienta de lucru in domeniu mult mai veche, dobandita de-a lungul mai multor ani in care s-a facut comert cu aceste produse. Obiectul principal de activitate il constituie ambalarea si distributia de produse chimice. Acest obiect de activitate este completat si de o gama mult mai diversificata de produse, printre care amintim: accesorii pentru zugravit, feronerie pentru binale si mobilier, electrice, produse PVC, unelte si ustensile, produse de iginienizare, adezivi, gleturi MGA, chituri pentru rosturi, spume poliuretanice, silicoane, vopsele auto, vopsele lavabile, vopsele alchidice, vopsele de marcaj rutier, lacuri, vopsele pentru tigle, vopsele pentru piscine, cerneluri, diluanti, antigel, produse uz casnic, etc

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Kamy SRL Ramnicu Valcea or RomaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on RomaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP