Varga Imre Janos PFA - Targu Mures

Company name
Varga Imre Janos PFA
Location
Strada Predeal, Mures, Targu Mures, Romania
Contact number
+40(744)556584
Listed in categories
Company description
siguram servicii de certificare energetica a cladirilor, eliberam certificat de performanta energetica a cladirilor, efectuam audit energetic al cladirii.CERTIFICAT ENERGETIC : – preturi minime, termen de elaborare 24 ore.- Expertiza energetica si emiterea certificatului energetic se obtine folosind un program de calcul al performantei energetice al cladirilor si apartamentelor „ Doset – PEC v 1.0.0.7” acreditat de „COMISIA PENTRU VALIDAREA PROGRAMELOR DE CALCULATOR, UTILIZABILE PENTRU CALCULUL PERFORMANTEI ENERGETICE SI ELABORAREA CERTIFICATULUI DE PERFORMANTA ENERGETICA PENTRU APARTAMENTE DIN BLOCURI DE LOCUINTE” – numar certificat acreditare 1/2010Certificarea energetică a clădirilor reprezintă activitatea de clasificare energetică a clădirilor prin încadrarea  
Show more în clase de performanţă energetică şi de mediu, de notare din punct de vedere energetic şi elaborarea certificatului de performanţă energetică.Certificatul energetic al cladirii va fi obligatoriu incepind cu 1 ianuarie 2011, data de la care nu se vor mai putea construi, vinde sau inchiria cladiri care nu au acest actCertificarea energetică a unei clădiri implică parcurgerea următoarelor etape principale:1. Efectuarea analizei termice şi energetice a clădirii;2. Elaborarea certificatului de performanţă energetică pe baza raportului de analiză termică şi energetică.Certificatul de performanţă energetică se acordă pentru clădiri sau pentru părţi din clădiri (apartamente, scări/ tronsoane de bloc).

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Varga Imre Janos PFA or RomaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on RomaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP