Instalator Bucuresti - Buhusi

  • Verified
    Listing
Company name
Instalator Bucuresti
Location
Strada Vasile Lascăr 140, București 020496, Romania, Buhusi
Contact number
+40726661661
Establishment year 2012
Employees 101-200
Company description
Oferta unica – INSTALATOR IN BUCURESTI
Credem in Omul Potrivit la Locul Potrivit. De aceea, la solicitarea „Caut instalator Bucuresti” raspundem numaidecat. Echipa noastra este formata din meseriasi nu doar calificati, atestati profesional prin cursuri de specialitate, ci si pasionati de ceea ce fac.

Cu o experienta de peste 10 ani in instalatii sanitare termice oferim solutii imediate si eficiente in orice problema legata de instalatii sanitare, desfundari canalizari / coloane / sanitare, montare centrale termice si servicii de finisaje interioare.

Locuiti in sectorul 4 al capitalei si aveti nevoie de un instalator sanitar sector 4 Bucuresti? Puteti conta pe noi. Suntem pregatiti sa intervenim rapid in orice cartier din Bucuresti si chiar din imprejurimi.

Foarte multi  
Show more clienti ne contacteaza zilnic pentru ca sunt in cautarea unui instalator sector 1 Bucuresti, un profesionist cu experienta care sa intervina cu simt de raspundere.

Cunoastem foarte bine faptul ca exista un stereotip in ceea ce priveste asa zisii meseriasi – care nu se prezinta la timp la interventie, taraganeaza lucrurile, cer multi bani si fac treaba putina si de calitate indoielnica. Tocmai pentru ca stim despre aceste preconceptii negative, dorinta noastra este de a va convinge ca „se poate si in Romania”.

Tocmai ati dat peste o firma de instalatori si un instalator ieftin Bucuresti care vrea sa rastoarne aceste pareri negative despre meseriasi si sa va aratam cum este sa lucrati cu niste profesionisti, seriosi – din momentul in care ne prezentam la interventie (cu botosi de unica folosinta in picioare pentru ca lucram curat) si pana in clipa in care verificam si va aratam rezultatele interventiei noastre punctuale. Garantam cel mai bun pret instalator Bucuresti.

Fie ca sunteti in cautarea unui instalator Bucuresti sector 3 sau instalator Bucuresti sector 2 sau va aflati in orice alt sector din capitala (inclusiv Ilfov), de acum aveti un contact de incredere pentru orice problema casnica ce necesita ajutorul unui meserias.

Ati citit bine ! Acestea sunt unele din cele mai importante avantaje ale colaborarii cu Echipa Instalator Bucuresti.
Name : Instalator Bucuresti
Address : Strada Vasile Lascăr 140, București 020496, Romania
website : https://instalatorbucuresti.com/
Phone : +40726661661
Google My Business:https://goo.gl/maps/SUjv8v6odJzvivht9

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Instalator Bucuresti or RomaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Instalator Bucuresti is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in January 2023
Last update on January 2023

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on RomaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP