S.C. AEMDPC & SERV S.R.L.

5.0 1 Review
Verified
Listing
+9Years
With Us
Company name
S.C. AEMDPC & SERV S.R.L.
Address
STR. SOVEJA NR.62 BL R SC C AP 42 VIS A VIS DE CITY PARK MALL INTERSECTIE SOVEJA CU LAPUSNEANU, Constanta, Romania
View Map
Phone Number
0341806788
0241.645.180
Mobile phone
0341806788
0241.645.180
Fax
0341806788
Working hours
Saturday: 9-14  See All
Contact Person
ilie alina - financiar contabil
Establishment year 2004
Employees 1-5
Registration code J13/289/2012
VAT registration RO29750230
Company manager ilie alina

Reviews

1 Review
5.0
 
Write a Review
5.0
Profesional team!
Profesional team. Good communication and disponibility. Proclient attitude. Very good services. Good price conditions and used matterials. Good accesibility by car, bus and taxi. Parking near at 3-5 for the car and bus station at 2 minutes.

Questions & Answers

Have questions? Get answers from S.C. AEMDPC & SERV S.R.L. or RomaniaYP.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Location map
STR. SOVEJA NR.62 BL R SC C AP 42 VIS A VIS DE CITY PARK MALL INTERSECTIE SOVEJA CU LAPUSNEANU, Constanta, Romania Get Directions
Description
Centru copiere studenti IEFTIN!!! Centru plotare formate A0+, A0, A1, A2, planuri, proiecte, bannere interior, roll-up, tablouri canvas! Centru printare alb-negru si color! Centru copertare licenta, disertatie, diploma! Centru printare carti de vizita, Service calculatoare, notebook, imprimante! Reincarcare cartuse si tonere!

AemdPC este o companie formata dintr-un colectiv tanar si perseverent, cu o experienta de peste 9 ani in domeniu, ce va ofera atat servicii de printare, copiere, scanare, plotare, printuri color de mari dimensiuni, cat si servicii de finisare a documentelor, precum si reincarcari pentru cartusele laser si jet si service pentru calculatoarele si imprimantele dumneavoastra.
In cadrul centrului nostru de copiere va punem la dispozitie o gama ampla de servicii profesionale de plotare, multiplicare, printare alb-negru si color, plotare A0+, scanare si arhivare digitala, finisare documente prin indosariere, perforare, copertare, plastifiere, capsare. Realizam, la cererea clientilor, postere personalizate de o calitate exceptionala. O echipa tanara si motivata va sta la dispozitie pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra.
AemdPc acopera o gama larga de servicii conexe domeniului proiectarii asistate de calculator, cat si de servicii de tipar digital atat de necesare oricarei firme:
- Plotare alb negru pe latime de max. 914 mm.
- Plotare color inkjet pe latime de max. 914 mm.
- Printare/listare/imprimare, multiplicare, scanare A4-A3+ alb/negru si color.
- Tipar carti de vizita, flyere, pliante, meniuri, diplome de participare, coli cu antet, brosuri, etichete, plicuri personalizate.
- Printare lucrari de licenta, diploma, disertatie, doctorat, atestate, proiecte.
- Legatorie cu spirala metalica sau de plastic .
- Copertare licenta, diploma, disertatie tip carte si/sau cu surub (tip dosar)
- Arhivarea documentelor pe suport optic (CD, DVD).
Calitatea serviciilor este garantata si de seriozitatea si profesionalismul echipei in furnizarea acestui tip de servicii. Oferim imprimari de calitate pe materiale, utilizand cerneluri de calitate. Echipamentele moderne de printare permit rezolutii ridicate. Serviciile de scanare color si copiere color pastreaza expresivitatea documentelor. Tehnologia de ultima generatie are viteza de lucru ridicata ceea ce duce la reducerea timpului de executie a lucrarii. Stim ca pentru dumneavoastra timpul este pretios de aceea primim comenzi pe e-mail sau orice suport digital: CD, DVD, memorii portabile.
In cadrul centrului de service oferim servicii prompte de intretinere a calculatoarelor si notebook-urilor, imprimantelor si multifunctionalelor, depanare, asistenta tehnica, asigurarea pieselor de schimb si a consumabilelor, toate la un raport optim calitate/pret.
Centrul nostru de reincarcare cartuse ofera atat posibilitatea reincarcarii cartuselor jet prin utilizarea cernelurilor dedicate fiecarui tip de cartus reincarcat, cat si a cartuselor laser pentru imprimantele si copiatoarele dvs. utilizand tonere de cea mai buna calitate.
La noi exista posibilitatea acordarii de discounturi semnificative si reduceri la volume mari de activitate.
Acestea se vor oferi clientilor interesati de serviciile prestate in cadrul centrului de copiere al AemdPc.
Pentru studenti oferim conditii ideale financiare si de timp pentru printul de proiecte!
Working hours
Monday:9-18
Tuesday:9-18
Wednesday:9-18
Thursday:9-18
Friday:9-18
Saturday:9-14
Sunday:closed
Products & Services
Copiere /Multiplicare alb negru si color In cadrul centrului nostru va stam la dispozitie cu servicii de copiere în tiraje mici şi mari, simple sau faţă - verso, monocrom sau color de dimensiuni...
Dupa o foarte buna analiza a pietei consideram ca avem anumite avantaje care ne diferentiaza de concurenta: - ne aflam chiar in Zona Tomis III, vis a vis de City Park Mall - avem printre cele mai mici...
Copertare lucrari tip carte pe sina si copertare tip surub Datorita echipamentelor performante pe care le folosim putem coperta lucrari pana la 340 coli A4, 80 g/mp. Pretul copertei nu este in fun...

Verified Business

S.C. AEMDPC & SERV S.R.L. - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: February 2013 - View Status


Related Companies to S.C. AEMDPC & SERV S.R.L.


EDITURA DOBROGEA

BD. BRĂTIANU I.C. nr. 5, CONSTANŢA, 900711, Constanta

VISUAL PROPAGANDA

BD. BRĂTIANU I.C. nr. 48 sc. 1, Constanta

Hotprint Graphics SRL Constanta

Strada Dispensarului 10B, Complex Orizont, Constanta 900478, Constanta

KONDO COMPUTERS S.R.L

STR. ALECSANDRI VASILE nr. 2 bl. 6 Ap. 2, 905500, Constanta

Europolis Print SRL Constanta

Bulevardul I.C.Bratianu 176, Constanta, 900326, Constanta

M-UNIT International SRL Constanta

Strada Mircea cel Batran 150, Bl.F1, Sc.E, Ap. 90, Constanta, Constanta

Alsacian Group SRL Constanta

Strada Mugurului 51, Constanta, 900012, Constanta

Cuget Liber SA Constanta

Bulevardul I.C.Bratianu 5, Constanta, 900711, Constanta

Similiar Page for Your Business?

Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on RomaniaYP.com - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP